Kijk Verkoopstyling

Jouw woning professioneel klaarmaken voor verkoop.

VOOR MAKELAARS

Als makelaar krijg je wel eens een leegstaande woning in verkoop. Dat maakt verkoop niet makkelijk. 

De meeste kijkers kunnen zich geen voorstelling maken van hoe de woning er ingericht uitziet. “Hoe groot zijn de ruimtes, passen onze meubels er in, hoe kan ik de ruimte het beste indelen”. Een lege woning is sfeerloos, klinkt hol en nodigt niet echt uit.

Door de woning tijdelijk in te richten voor verkoop geef je kijkers de handvatten die ze nodig hebben. De meubels geven een goede indicatie van de grootte en mogelijkheden van de ruimtes en brengen sfeer. 

Ik lever zowel deel- als complete inrichtingen. Afhankelijk van budget en wensen maak ik gebruik van alleen “echte” meubelen, danwel kartonnen “Cubiqz” meubelen, aangevuld met echte accessoires. 

Zoals een makelaar eens zei: “Een goed ingerichte woning is veel leuker om aan kijkers te laten zien dan een leegstaand pand. En door mijn enthousiasme worden de kijkers ook aangestoken.”

Er zijn ook woningen waar juist teveel in staat. De pluspunten van de woning zitten verstopt achter allerlei meubels en persoonlijke spullen. Dat leidt af van waar het om gaat; de ruimte en mogelijkheden van de woning worden niet gezien.

Toch wil je als makelaar het huis zo snel mogelijk verkopen voor de beste verkoopprijs. Hoe doe je dat?

Door de woning goed in te richten spreek je de emotie van de kijker aan. De meeste mensen kopen niet op rationele gronden een woning, maar op hun gevoel. Een woning moet een fijn “thuisgevoel” geven. En dan hebben ze daar best wat meer voor over ook.

Hierdoor zijn niet alleen de verkopers blij, want beter verkocht. En dat met een kleine investering die zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. Maar ook de kopers zijn er blij mee. Want die hebben een fijn huis gevonden; eentje waar ze anders niet eens naar waren komen kijken. En zij, of hun familie of vrienden, kunnen zomaar je nieuwe klanten zijn.

 

Dus, wil jij

– extra service bieden aan je klanten
– lastige gesprekken over styling overlaten aan een professionele stylist
– mooie foto’s op Funda als jouw visitekaartje
– met plezier kijkers rondleiden in de woning
– een snellere verkoop voor een hogere verkoopprijs
– tevreden verkopers en kopers als jouw ambassadeurs,

of heb je nu een woning in verkoop waarbij direct hulp gewenst is, dan kom ik graag langs om bij een kop koffie (of thee) te kijken wat we voor elkaar kunnen doen.

Met vriendelijke groet, Cis

 

Contactgegevens

Stuur een bericht