Kijk Verkoopstyling

Jouw woning professioneel klaarmaken voor verkoop.

MEUBELVERHUUR

Misschien ben je al verhuisd naar je nieuwe woning. Met je eigen meubels heb je daar weer een thuis van gemaakt. Maar je oude woning staat nu leeg. En een lege woning verkoopt moeilijker dan een ingericht huis.

Heb je zelf wel eens in een lege woning rondgelopen? Het lijkt klein, en je vraagt je af of je meubels wel in de kamer passen. Kan er in die slaapkamer ook nog een bureau staan? Het is heel moeilijk in te schatten hoe groot een lege ruimte daadwerkelijk is. Meubels bieden een referentiekader en, echt waar, een ingerichte ruimte oogt groter.
Ook ontbreekt het in een leegstaande woning aan sfeer. Het klinkt hol. De kijker krijgt niet echt een “thuis-gevoel”. Door de woning in te richten met neutrale, maar wel sfeervolle meubels en accessoires ziet een kijker zich er makkelijker in wonen. Naast een referentiekader en sfeer geven meubels ook een functie aan een ruimte. Een kijker kan meteen zien hoeveel slaapkamers er zijn en welke mogelijkheden de woning verder nog biedt. Is er bijvoorbeeld naast de 3 slaapkamers nog ruimte voor een werkplek, hobby’s, of een kantoor aan huis. Meubelverhuur biedt een oplossing voor zowel geheel als gedeeltelijk leegstaande woningen, en voor ruimtes die heringericht moeten worden.

Waar mogelijk maak ik gebruik van de aanwezige meubels; waar nodig zet ik mijn meubelverhuur in. Een ruime, lichte, sfeervol ingerichte woning trekt meer kijkers, en kijkers worden kopers.

“De kopers werden meteen verliefd op de sfeer van het huis”

- E. Oskam, Polsbroek - ​