Kijk Verkoopstyling

Jouw woning professioneel klaarmaken voor verkoop.

VERKOOPSTYLING

Jaren geleden kochten we ons eerste huis; een mijnwerkerswoning in Zuid-Limburg. Het was gedateerd en alles kraakte en piepte. Na een enorme verbouwing van 2 jaar was het bijna klaar; nieuwe indeling, elektra vervangen, isolatie aangebracht, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, enz. En toen gingen we weer verhuizen. We besloten vóór verkoop nog gauw wat muren te witten, kozijnen te schilderen, en de voortuin op te knappen. Alles om te zorgen voor een goede eerste indruk, want die maak je maar één keer. De foto’s werden gemaakt, er kwam een bezichtiging, en ja hoor, meteen verkocht. En met een mooie winst. Dat was fijn, want dat konden we weer in ons nieuwe huis investeren. De jaren daarna woonden we achtereenvolgens in 4 instapklare huizen in 4 verschillende delen van het land. Tot het toch weer ging kriebelen. En dus wonen we nu wéér in een klushuis. Een nieuwe indeling, elektra vervangen, isolatie aangebracht, nieuwe keuken, … Toen ik hoorde van de Opleiding Verkoopstyling hoefde ik niet lang na te denken. Dat paste precies bij mij. Na mijn opleiding bij “House of KIKI” ben ik 6 jaar geleden mijn bedrijf KIJK-verkoopstyling begonnen. Omdat de meeste verhuizingen beginnen met opruimen heb ik daarbij de opleiding Professional Organizer, ofwel Opruimcoach, gedaan bij “De Huishoudcoach” Els Jacobs. Verkoopstyling en organizing zijn een ideale combinatie. Ik help verkopers met het opruimen van hun huis én met de styling voor de beste presentatie op Funda en bij bezichtigingen.

Mijn “guilty pleasure” … opruimen 🙂

Door een masterclass woningfotografie weet ik hoe een woning het best uitkomt op de foto’s. ‘Zak eens door je knieën en kijk om je heen; wat je nu ziet, zie je op de foto.’ Na de styling kan ik zelf de fotoreportage maken. Maar ik werk ook vaak en graag samen met een professionele woningfotograaf; deze maakt desgewenst ook een video, 360° foto’s en hoogtefoto’s.

De eerste indruk is dus heel belangrijk. Goede foto’s op Funda zorgen voor meer bezichtigingen. En met een juiste indeling en inrichting van de woning komen de ruimte en mogelijkheden goed tot hun recht. 

Bij de styling maak ik zoveel mogelijk gebruik van de al aanwezige meubels. Ik geef advies en waar nodig stroop ik zelf de mouwen op en doen we het samen. Moet er eerst nog geklust worden? Ook dat regel ik. Voor een fijne sfeer verhuur ik ook meubels en accessoires. Hiermee kan ik ook gedeeltelijk of geheel leegstaande woningen inrichten. Zo haal ik het beste uit wat een woning al te bieden heeft.

Ik werk zowel via de makelaar als direct voor de verkoper. Mijn werk doe ik met respect, passie en heel veel plezier.

Ik ben Cis van Barneveld, professioneel verkoopstylist en opruimcoach.