Kijk Verkoopstyling

Jouw woning professioneel klaarmaken voor verkoop.

Hier worden herinneringen gemaakt

Ken je deze zin uit een reclame van een bekende keukenverkoper? Nou, in mijn keuken wordt alleen eten gemaakt, haha.

Voor mezelf vind ik het heel prettig om genoeg werkruimte te hebben in de keuken. Ruimte om groenten te snijden, slagroom te kloppen, koffie in te schenken, brood te smeren, enz. enz. En als het werk gedaan is, wordt alles meteen weer opgeruimd, klaar voor de volgende activiteit.

Is dat voor jezelf al fijn, helemaal als je huis te koop staat en er komen kijkers. Kijkers willen de beschikbare werkruimte zien. Ruim daarom vóór bezichtiging je werkblad zoveel mogelijk leeg. Sowieso dingen die niet in een keuken thuishoren eruit. Berg alle flessen, potjes, bestek en schoonmaakartikelen in de kast. Een paar decoratieve planken of één mooi item kunnen sfeer toevoegen. Heb je een mooi espresso-apparaat o.i.d. dan kan je die, mits er genoeg ruimte overblijft, laten staan. Zet alle andere apparaten uit het zicht.

Ruim ook de kasten en laden op. De keuken wordt meeverkocht met het huis. Kijkers mogen in de kasten, lades, oven en vaatwasser kijken. Als de kastjes uitpuilen, lijkt het of er niet genoeg bergruimte is. Maak tenslotte alles goed schoon met een schoonmaakmiddel met frisse geur.

Want of je er nu herinneringen maakt, of alleen eten, de keuken is een heel belangrijk onderdeel van de woning.

Geïnteresseerd in opruimcoaching?
Kijk dan snel verder op de pagina Opruimcoaching.
Of neem direct contact met mij op, ik help je graag verder!

Terug naar alle blogs