Kijk Verkoopstyling

Jouw woning professioneel klaarmaken voor verkoop.

Ik moest kloppen want de bel doet het niet…

Ken je hem nog, de legendarische zin uit Samson en Gert?

Heel grappig, maar niet als het jouw bel is en er komen kijkers voor je te koop staande woning. Je hebt een goede indruk gemaakt met de voorkant van het huis (zie vorige post), en dat goede gevoel wil je niet kwijtraken. Oké, de bel doet het dus, en de buitenverlichting werkt ook.

Dan komen de kijkers de hal in. Als je zorgt voor een lichte, ruime, frisse indruk lopen de kijkers op een plezierige manier door naar de woonkamer. Dus niet gehinderd door een kapstok vol jassen, stapels schoenen op de vloer en een stofzuiger in de hoek.

Als je je tussen de spullen door moet ‘wringen’ zie je de mensen denken: ‘hmmm, hier is niet genoeg opbergruimte’. En een muur vol familiefoto’s is heel leuk voor jouzelf, maar leidt enorm af en maakt het moeilijk voor kijkers om het als hún thuis te zien.

Is de muur gedecoreerd met strepen van kinderfietsjes? Even een kwastje erover. Maak de hal sfeervol met een paar accessoires, passend bij de rest van de inrichting. Zo wordt het een volwaardig onderdeel van de woning.

Hulp nodig?
Kijk dan snel verder op de pagina’s Opruimcoaching of Verkoopstyling.
Of neem direct contact met mij op, ik help je graag verder!

Terug naar alle blogs